Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης Ξάνθης
   
 
  Δελτίο Ενημέρωσης
Εάν θέλετε να λαμβάνετε τα νέα της δημοτικής ενότητας Σταυρούπολης δώστε μας το e-mail σας.
  Πληροφορίες
Πληροφορίες
Κ.Ε.Π.
 
 Κ.Α.Π.Η.


Με έδρα τον οικισμό Σταυρούπολη το ΚΑΠΗ εξυπηρετεί 150 εγγεγραμμένα ενεργά μέλη στα οποία παρέχει σε καθημερινή βάση έξω-ιδρυματική προστασία με παροχή ιατροκοινωνικής προστασίας, φροντίδας και οδηγιών για ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη, φυσικοθεραπεία και εργοθεραπεία.

Δημιουργεί τις συνθήκες για την δημιουργική απασχόληση, την οργάνωση και δραστηριοποίηση των ηλικιωμένων του Δήμου σε εκδηλώσεις, οδοιπορικά, εκδρομές.

Συμβάλλει στην αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των ηλικιωμένων και τους προσφέρει συμμετοχή σε κοινωνική εργασία, επιμόρφωση, διαλέξεις, μελέτη θεμάτων, επισκέψεις σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους.

Επίσης οργανώνονται από το Φορέα συγκεντρώσεις των μελών σε εντευκτήριο (coffee-shop) στην έδρα του ΚΑΠΗ όλη την εβδομάδα και προσφέρονται ροφήματα/αναψυκτικά όπου η συντροφιά και η συνεύρεση με άλλα μέλη έχουν τον πρώτο ρόλο. 

Τα τελευταία δύο χρόνια οργανώθηκε χορευτική ομάδα ΚΑΠΗ την οποία υποστηρίζει χοροδιδάσκαλος, ενώ συνεχίζει να δραστηριοποιείται και η χορωδία του ΚΑΠΗ με συνεχείς εκδηλώσεις και συμμετοχές σε λαογραφικές και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου και του Νομού.    

 
 Απασχολούμενο προσωπικό:
 Το ΚΑΠΗ του Δήμου Σταυρούπολης απασχολεί ένα άτομο γενικών καθηκόντων.
   
 
  Η Περιοχή
Σιδηροδρομικός Σταθμός Σταυρούπολης
  Εκδηλώσεις & Δραστηριότητες
  Χάρτες
Χάρτες
  Σύνδεσμοι
 
Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης Δήμου Ξάνθης